- Historiateos +CD -

Olli Lohen kirjoittama Raahen Rauhanyhdistyksen 100-vuotishistoriateos Elävän veden äärellä julkistettiin 26.11.2006. Tältä sivulta saat lisätietoa kirjan sisällöstä sekä voit tilata kirjan itsellesi alla olevalla tilauslomakkeella.

Voit tilata teoksen itsellesi lähettämällä ao. tilaustiedot sähköpostitse yhteystiedot-sivulla näkyvään rauhanyhdistyksen sähköpostiosoitteeseen.

Historiateoksen hinta on 45 €/kpl + postituskulut.

- Tilausmäärä (kpl)
- Nimi
- Katuosoite
- Postiosoite
- (Puhelin)

Tiesitkö:
kenen mummo oli toinen papin tyttäristä, joka järjesti ensimmäiset lestadiolaisseurat Saloisten pappilassa?
v. 1910 saattoi ry:n seuratupa olla niin täynnä, että väkeä oli kadulla kuuntelemassa avoimista ikkunoista
Raahen lestadiolaisten ensimmäinen toimitalo oli Reiponkatu 10:ssä
1880-luvulla lestadiolaisten osuus seudun väestöstä oli 9-10%
Raahen markkinat kestivät viikon ja illalla oli rauhanyhdistyksellä seurat
jatkosodan aikana Raahessa ollut kuusamolainen Aadolf Suoraniemisanoi tunnetun lauseensa, joka koski evakoiden oloja
miten kävi kirkkoherran vaaleissa 1950-luvulla Raahessa ja Saloisissa, kun molemmissa oli lestadiolainen hakija mukana
miten seminaarilaiset rikastuttivat rauhanyhdistyksen toimintaa
missä järjestettiin Suomen Siionien ensimmäiset vierasmyyjäiset

Ostaessasi historiateoksen saat myös CD-levyn, jossa on Arvo Perälän, Lauri Taskilan ja Jussi Lampelan saarnaäänitteet sekä yli 700 valokuvaa eri vuosikymmeniltä.

CD-levyn kuvissa on esimerkiksi seuraavaa:
kuvakooste Raahen suviseuroista vuodelta 1962
kuvakooste Ruukin suviseuroista vuodelta 2001
kuvia yhdistyksen toimitaloista
minkä lahjan Lauri Taskila sai eläkkeelle siirtyessään?
missä ja miten 1970-luvun nuoret retkeilivät
seminaarilaisen syntymäpäivät: 21-vuotias sankari ja hänen ystävänsä

->Lisätietoa kirjan mukana tulevasta cd:stä